fbpx
Bodrum, Muğla, TÜRKİYE
+90-544-338 39 87

2024 Yılında Yeni İşbirlikleri

2024 Yılında Yeni İşbirlikleri

Somut Medya İnternet Reklamcılığı, 2024 yılında da yeni işbirlikleri kurarak sektördeki gücünü ve etkisini artırmaya devam ediyor.

Dijital pazarlama alanında öncü ajanslardan biri olan Somut Medya İnternet Reklamcılığı, bu yıl da yenilikçi çözümleri ve uzman ekibiyle yayın ağında bulunan dizinleri ile üye markaların online görünürlüğünü ve satışlarını artırmak için çalışıyor.

Somut Medya İnternet Reklamcılığı kurucusu Hakan Yenergil, yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Geçtiğimiz yıl son derece başarılı ve karlı çalışmalara imza attık. 2024 Yılında da büyümemizi sürdürmek ve daha fazla markaya hizmet vermek için yeni işbirlikleri kurmaya karar verdik. Yılın ilk iki ayında özellikle mücevher sektöründe dünyanın önemli fuarlarıyla anlaşmalar yaptık. Bu işbirlikleri ile birlikte, dijital pazarlama alanındaki uzmanlığımızı ve deneyimimizi daha geniş kitlelere ulaştıracağımıza inanıyoruz. Yılın geri kalan döneminde de bu konudaki çalışmalarımızı artırarak devam ettireceğiz.

2024 Yılı başında anlaşmaları kesinleşmiş fuar işbirlikleri;

Jewellery & Gem ASEAN Bangkok (JGAB)

Jewellery & Gem ASEAN Bangkok

1-4 Mayıs 2024 tarihleri arasında düzenlenmesi planlanan fuar, mücevher alıcılarını ve tedarikçilerini dünyanın en önemli yakut ve safir ticaret merkezinde ve sektörün önde gelen renkli taş ve mücevher üretim merkezlerinden birinde bir araya getirmeye hazırlanıyor.

HKTDC Hong Kong International Diamond, Gem & Pearl Show

HKTDC Hong Kong International Diamond, Gem & Pearl Show

Hong Kong Uluslararası Elmas, Mücevher ve İnci Fuarı, en iyi elmas ve incilerin yanı sıra kaliteli değerli taşları ve çeşitli kökenlerden gelen mücevher hammaddelerini Fine Diamond, Treasures of Nature ve Treasures of Ocean salonlarında sergileyecek.

HKTDC Hong Kong International Jewellery Show

Bu yılki Hong Kong Uluslararası Mücevher Fuarı’nda Olağanüstü Salon, Şöhretler Salonu ve Tasarımcı Galleria gibi muhteşem temalı alanlar yer alacak. Olağanüstü Salon’da Avustralya, Çin Halk Cumhuriyeti, Almanya, Hong Kong, Hindistan, İtalya, Japonya, İsviçre, Tayland, İngiltere ve ABD’yi temsil eden katılımcıların göz alıcı elmaslar, değerli taşlar, jadeit ve incilerden oluşan üst düzey koleksiyonları sergilenecek.

Jewellery & Gem WORLD Hong Kong (JGW)

Jewellery & Gem WORLD Hong Kong

Jewellery & Gem WORLD Hong Kong (JGW), mücevher endüstrisi için nihai B2B pazarıdır. “Tek Gösteri, İki Mekan” konsepti ve stratejik ürün sektörleştirme stratejisiyle JGW, karar vericilere bağlantı kurmak, ortaklıklar kurmak ve değerli bilgiler edinmek için olağanüstü bir platform sunmaktadır. Bu ilerici yaklaşım, ziyaretçilerin istedikleri kaynakları zahmetsizce bulmalarını sağlayarak gezinmeyi kolaylaştırır, böylece verimlilik ve üretkenlik artar.

Jewellery & Gem ASIA Hong Kong (JGA)

Jewellery & Gem ASIA Hong Kong

Jewellery & Gem ASIA Hong Kong (JGA), Asya’daki eşsiz yıl ortası B2B kaynak bulma etkinliği olarak öne çıkıyor. Ticari alıcılara hitap etmek üzere tasarlanmış özel pazar yerleri ile JGA, mücevher ve değerli taşların tüm yelpazesini kapsamaktadır.

Sunduğu ürünler arasında bitmiş mücevherat ve elmas, renkli değerli taşlar ve inciler gibi gevşek değerli malzemelerden oluşan geniş bir seçki yer almaktadır. Bu ürünler, her alıcının tercihlerine uygun bir şey olmasını sağlayan çeşitli stil, nitelik ve fiyat noktalarını kapsamaktadır. Ayrıca etkinlik, sektördeki en yeni ekipman ve araçları, paketleme çözümlerini ve teknolojik gelişmeleri sergilemek için bir platform görevi görmektedir.

01/03/2024